Impermeabilitate via BIONIC-FINISH®ECO

BIONIC-FINISH®ECO – Când performanța întâlnește tehnologia

Riscurile la care iți supui copilul dacă nu petrece suficient timp afară

Impermeabilitate este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de excursii outdoor în anotimpul ploios.

Pe masură ce societatea se dezvoltă și ritmul vieții devine mai alert, copii noștri petrec din ce în ce mai puțin timp în aer liber. Televizorul, computerul, tableta aproape că au înlocuit activitățile tradiționale care se desfășurau afară. Acest lucru reprezeinta un adevarat pericol pentru sănatatea celor mici. Creierul lor se dezvoltă în alt mod față de cum a fost proiectat, cu implicații negative directe asupra abilitățlor lor de învațare și asupra comportamentului.

Joaca și activitățile în aer liber sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Mișcarea în natură asigură întarirea mușchilor. De asemenea, ajută la o mai bună coordonare și orientare în spațiu.Tot mișcarea le dă ocazia celor mici să experimenteze și să exploreze. Activitatea reduce semnificativ hiperactivitatea copiilor, reduce riscurile de a face diabet II, boli cardiovasculare, asigurând și un somn mai lung și mai odihnitor.

Lumina naturală esențială

Fără lumina naturală, globul ocular poate crește prea mult și apare miopia. În acest caz, copilul va avea nevoie de ochelari de vedere sau de intervenție chirurgicală pentru a-și corecta vederea. Lumina naturală este, de asemenea, esențială pentru producerea vitaminei D de catre corp. Fără ea, nu putem absorbi calciu și fosfat, substanțe necesare pentru sănatatea oaselor, a dinților și a mușchilor.

Daca îi permiți copilului tău să iasă afară, chiar și atunci când vremea este urată, îl vei pregati pentru un viitor mult mai sănătos. Interacțiunea frecventă cu natura reprezintă o componentă esențială a sănatații pe termen lung.

Și totuși cum rezolvi problema atunci când plouă sau când ninge ?

Nimic mai simplu ! Îl imbraci cu haine tratate cu BIONIC-FINISH®ECO, ultima și cea mai eficienta invenție în materie de impermeabilizare a țesaturilor.

Ce inseamna asta exact? Înseamnă ca aceste haine au întreaga suprafață acoperită de o membrană care conferă impermeabilitate naturală asemanatoare cu membrană cu care sunt acoperite penele păsărilor.

Membrana naturală „minune”

Oamenii de știință de la  departamentul Bionic, al grupului Rudolf, au reușit performanța de a imita și îmbunatăți membrana naturală care le permite păsarilor să nu se ude atunci când plouă sau ninge.  Rezultatul este un produs eco-friendly care nu conține niciun fel de chimicale dăunatoare pentru om sau pentru natură.

Tratate fiind cu această membrană hainele obișnuite se transformă în ”haine minune”. 100% grad de impermeabilitate. Nicio picătură de umezeală nu mai reușește să mai pătrundă prin țesatură.  Practic îți poti lăsa copilul în ploaie torențială pentru că șansele să se ude sunt inexistente.

Pe lângă propritățile hidrofobice excepționale pe care le dobândesc în urma tratamentului cu BIONIC-FINISH®ECO, hainele asigură menținerea căldurii corporale la un grad ridicat de confort. Chiar dacă sunt foarte ușoare, aceste haine îți vor proteja micuțul de vreme rea, mai bine decât orice alte obiecte vestimentare tradiționale.

Daca îți dorești să speli mai rar și dacă vrei ca imprimeurile și culorile hainelor cu care îți imbraci copii să dureze cât mai multă vreme, tot hainele minune sunt soluția. Datorită membranei, murdăria nu poate patrunde în țesatură. Hainele trebuiesc doar șterse cu o cârpă udă și arată ca noi. Dacă totuși vrei să le speli, să știi că se curață și se usucă mult mai rapid decât obiectele vestimentare cu care suntem obișnuiti.

Unde poți găsi haine tratate cu BIONIC-FINISH®ECO

Pe www.Babysharksclub.com îți oferim o gamă variată de articole vestimentare tratate cu membrană naturală, impermeabilitate garantată. Hainele provin din colecțiile fashion ale producătorilor așa că aspectul estetic nu a fost deloc neglijat în detrimentul celui util. Combinațiile încântătoare de culori, modele și imprimeuri îi vor transforma pe micuții tăi în cei mai chic și mai bine protejați exploratori,  chiar și în anotimpurile reci.

Similar Posts