Per Page:
Sortează după:
  -20%
  variable product image

  Set Prim Strat Taitoa

  359.9lei287.9 lei
  • Set Prim Strat Taitoa
  -32%
  variable product image

  Bluza Bambus/Lana

  224.9lei152.9 lei
  • Bluza Bambus/Lana
  variable product image

  Bluza Volane Bambus/Lana

  224.9 lei
  • Bluza Volane Bambus/Lana
  variable product image

  Pantaloni Pale Mauve

  174.9 lei
  • Pantaloni Pale Mauve
  -14%
  variable product image

  Ciorapi Celosia

  104.9lei89.9 lei
  • Ciorapi Celosia
  variable product image

  Pantaloni din bambus Mineral Elm Stripes

  125.9 lei
  • Pantaloni din bambus Mineral Elm Stripes

Atunci când vine vorba de confort sporit, nu există nicio altă fibră textilă care să se poată compara cu țesătura de bambus. Caracteristicile sale nu se regăsesc nici în cea mai premium clasă de țesături din bumbac. Hainele de bambus pentru copii și bebeluși  sunt  confortabile, cochete și accesibile. În plus,  sunt mai bune pentru pielea copiilor tăi și pentru starea lor generală de sănătate decât articolele vestimentare obișnuite.

Deși sunt foarte rezistente și durabile hainele din țesătură de bambus sunt foarte moi și plăcute la atingere. Ele se asemănănă cu mătasea și cașmirul, în plus protejând și de razele UV.

Spre deosebire de celelalte țesături anti-microbiene, care necesită  tratament chimic cu substanțe nocive, îmbrăcămintea organică din fibră de bambus este în mod natural anti-microbiană. Cum este posibil acest lucru ? Ei bine bambusul conține un bio-agent natural denumit „bambus kun”, care împiedică bacteriile să se dezvolte  pe suprafața lui.

Hainele confecționate din  această țesătură  au un grad de respirabilitate foarte ridicat. Nu rețin mirosul neplăcut al corpului și conferă senzația de prospețime vreme îndelungată. De asemenea sunt termoreglante, asta însemnând că sunt potrivite indiferent de vreme pentru că sunt cu până la trei grade mai călduroase iarnă și mai răcoroase în anotimpul cald.