Cele mai potrivite cadouri pentru bebeluși

Cauți cadouri pentru bebeluși? Ai nimerit în locul potrivit.

S-ar putea să pară că bebelușii nu fac mare lucru în în afară de a mânca și de a dormi, însă primul an de viață este plin de schimbări în dezvoltarea lor. Aceste schimbări implică o mulțime de nevoi, de la hrană specială la hăinuțe potrivite și echipamente de transport.

Dacă vrei să faci un cadou special unui bebeluș și ești în pană de idei ține cont, în primul rând, de faptul că cele mai potrivite cadouri pentru bebeluși sunt cele care le fac și părinților viață mai ușoară.

Îți prezentăm mai jos câteva sugestii de cadouri care îmbină utilul cu plăcutul și care îi vor încânta, cu siguranță, atât pe bebeluș cât și pe părinți.

1. Coverall de ploaie

Piesa de rezistență care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bebe este fără îndoială coverall-ul de ploaie de la Enfant.  Costumul  le va oferi copiilor, pe lângă factorul wow, protecție, lejeritate și confort.   Cusăturile sunt sudate. Închiderea este cu capse, gluga este detașabilă, iar la picioare și la mâneci are elastic care poate fi ajustat pentru o potrivire perfectă. Materialul din care este confecționat acest set a fost tratat cu o membrană hidrofugă de ultimă tehnologie, BIONIC-FINISH®ECO, care nu conține fluorocarburi periculoase pentru piele, sau pentru mediu.

2. Haină de ploaie

O haină de ploaie poate fi mai mult decât doar practică. Poate fi de asemenea creativă și amuzantă. Brandul Color Kids vine cu o propunere irezistibilă : Jachetă de ploaie Kato Recycled. Dacă îți pasă de mediu trebuie să știi că jachetă este făcută din materiale reciclate, iar materialul a fost impregnat cu  BIONIC-FINISH® ECO,formulă fără fluor devenind astfel impermeabilși rezistentla murdărie. Materialul lasă pielea copilului să respire, iar  gulerul înalt funcționează că un scut împotriva vremii rele. Buzunarele mari din față oferă spațiu pentru stocarea glugii sau a unor obiecte mici.

3. Body din bambus – pentru bebeluși

Brandul Mynimo oferă o serie de produse vestimentare hipoalergenice din bambus potrivite și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Recomandarea noastră este body-ul Turtles Peach Whip fără mâneci. Body-ul este incredibil de moale și ușor, confecționat din cea mai bună vâscoză și imprimat cu cele mai haioase broaște țestoase. Foarte ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat datorită capselor cu care este prevăzut la umeri și între picioare. Pentru a le asigura celor mici confortul deplin, body-ul este răcoros, respirabil și termoreglant.

 

4. Cizme de ploaie non-toxice 

Brandul Celavi produce încălțări din cauciuc natural care nu conțin chimicale nocive.  Cizmele scurte de ploaie Animals sunt perfecte pentru picioarele aflate în formare. Disponibile în trei tipuri de modele pentru fete și băieți, aceste cizme sunt vizibile în întuneric datorită reflexelor de pe spate. Le poți găsi aici :

 

5. Costum de baie – pentru bebeluși
Brandul Color Kids a creat un costum de înot inteligent cu protecție UV 50+. Costumul, conceput pentru micile domnișoare,  are mâneci scurte și craci scurți. Cu ajutorul acestui costum copiii beneficiază de protecție optimă și uscare rapidă. Costumul de înot este ușor de pus și de scos datorită fermoarului din spatele gâtului.

 

Post picture credit: jcomp

Similar Posts