Cinci trucuri care te vor ajuta să iți îmbraci copiii mai ușor!

Copiii și hainele par să se respingă reciproc mai ales atunci când părinții se grăbesc.  De cele mai multe ori trebuie să ducem adevărate bătălii până reușim să ne echipăm micuții corespunzător.

Iată ce trucuri ai putea folosi pentru a depăși această problema cu care se confruntă până și cei mai experimentați părinți.

Transformă ritualul îmbrăcatului într-o distracție

Copiii mici adoră distracția și jocurile. Provoacă-ți copiii la întrecere : Cine se îmbracă cel mai repede ! Îmbracă jucariile preferate ale celor mici cu hainele cu care intenționezi să îi îmbraci pe ei, prefăcându-te că nu îți dai seama de greșeală . Pune-le « accidental » hăinuțele pe dos, asta îi va face să chicotească și să vrea să te corecteze, remediind  situația.

Folosește psihologia inversă When Do Toddlers Start Self-Dressing?

Copiii tăi  sunt în perioada: » Pot singur! » ? Folosește asta în avantajul tău. Spune-le de mai multe ori că nu crezi că se pot îmbracă singuri. Continuă până când copiii sunt suficient de motivati încât să vrea îți demonstreze că se pot îmbracă singuri și să o facă.

Lasă-i să își aleagă singuri hainele pe care vor să le poarte

Ai niște copii care vor să dețină controlul ? Fă o selecție de hăinuțe pe care ai vrea să le poarte și lasă-i să aleagă dintre ele cu ce vor să se îmbrace. Limitează-te la doar câteva obiecte de îmbrăcăminte pentru a evita să îi pui în față prea multor alegeri pe care să trebuiască să le facă singuri, de asemenea vei evita astfel ținutele prea fistichi și clash-urile de stil.

Implică-i pe cei mici în procesul de achiziționare a hainelor pe care urmează să le poarte

Este mult mai probabil că cei mici să vrea să poarte haine pe care le-au ales singuri. Când faci cumpărături împreună cu copiii tăi, există tentația să încerci să le orientezi atenția  către piese vestimentare pe care le-ai alege tu pentru ei, mai degrabă decât spre ceea ce preferă ei. Este important să gășiți împreună haine asupra cărora puteți conveni, astfel încât garderoba copiilor tăi să conțină doar acele elemente. Mulți copii sunt foarte sensibili la texturi așa că este important să simtă țesăturile pe piele înainte de a lua o decizie. Asigura-te că îmbrăcămintea pe care le-o cumperi este în primul rând confortabilă și nu îi incomodează în niciun fel.

Îmbracă-i în straturi de haine ( Layers)

Micile acte de bunătate îi pot face pe cei mici să se simtă iubiți și susținuti pe tot parcursul zilei. O modalitate excelență de a reduce frustrările legate de îmbrăcăminte este să le dai voie să își regleze nivelul de confort. Ținutele compuse din straturi de haine le dau celor mici ocazia să dețînă un oarecare control asupra propriului confort. Alege îmbrăcămintea cea mai bună pentru ținute din straturi de pe www. Babysharksclub.com. Micuții tăi își vor dori să o poarte.

Photo Credit: PHOTOALTO/VEER

Similar Posts