Factor de protecție Anti UV și costumele de baie

Îmbrăcămintea cu factor de protecție anti UV este concepută special pentru a proteja pielea de radiațiile ultraviolete nocive.

Soarele poate fi foarte periculos

Îmbrăcămintea cu factor de  protecție solară este concepută special pentru a proteja pielea de radiațiile ultraviolete nocive(UV).

Radiațiile UV nocive  pot provoca probleme grave de sănătate cum ar fi cancerul de piele. Cum stratul de ozon care ne protejează de radiațiile ultraviolete se subțiază încontinuu, în ultimii ani , riscul melanomei, o formă agresivă a cancerului de piele, crește.

Pielea copiilor este mai sensibilă

Pielea copiilor, subțire și fragilă, este mult mai sensibilă decât cea a adulților. În special, pielea  bebelușilor până la vârsta de șase luni, pentru că ei nu își pot regla singuri temperatura corporală.  În urmă expunerii la soare, nu doar pielea sensibilă a copiilor este susceptibilă deteriorării UV, ceea ce cauzează arsuri solare, ci există și riscul de supraîncălzire, ceea ce poate conduce la stres termic și insolație.

Societatea Americană de Prevenirea Cancerului  a efectuat numeroase sondaje care atestă că persoanele care au fost  expuse în mod frecvent la arsuri solare în copilărie se confruntă cu un risc crescut de a contracta melanomul și alte forme de cancer de piele mai târziu în viață. Prin urmare, protecția pielii împotriva soarelui în timpul copilăriei este extrem de importantă. Cu ajutorul hainelor cu factor de protecție anti UV părinții se pot asigura că vor reduce  șansele ca micuții lor să dezvolte forme de cancer de piele mai târziu în viață.

Articolele vestimentare cu factor de protecție Anti UV

Îmbrăcămintea cu  protecție solară cu UPF ridicat oferă  o protecție eficientă împotriva radiațiilor periculoase. Articolele vestimentare cu factor de protecție UV purtate corespunzător pot  fi cea mai bună modalitate de a–ți proteja copiii de radiațiile solare nocive.

Cum știi care  articole vestimentare sunt mai eficiente?

Achiziționează hainele de vara ale copiilor în funcție de ratingul UPF!

Rating UPF Protecția oferită Transmisia radiațiilor UV (%)
15-24 Bună 6.7-4.2
25-39 Foarte bună 4.1-2.6
39-50+ Excelentă <2.5

 

Costume de baie cu factor de protecție UV

Studiile confirmă că atunci când vine vorba de protejarea pielii copiilor, costumele de baie cu Factor de protecție Anti UV sunt unul dintre cei mai de nădejde aliați în lupta cu radiațiile solare nocive.

Pe Babysharksclub.com poți găsi o gamă variată de costume de baie de lux, pentru fete și băieți, cu un design încântător și factor de protecție Anti UV mare.

Pentru a vă bucura în siguranță de Soare, intră aici

 

 

 

Similar Posts