Misiunea Noastră

 

 BabySharksClub.com a aparut din dorința de a face viața copiilor și părinților mai ușoara și mai bună, cu ajutorul hainelor confecționate din țesături inteligente si eco-friendly.

 

Obiceiul încotoșmănării copilului, în lunile reci, cu haine groase, care îi limitează mișcările, îi irită pielea sensibilă și îl fac să transpire excesiv, a dispărut aproape complet în țarile civilizate.  Misiunea noastră este să punem capăt și aici, în România  acestui obicei chinuitor pentru copii, oferindu-vă o gamă variata de produse scandinave de ultimă generație, fabricate de cele mai cunoscute și apreciate branduri eco-friendly din domeniul Smart Clothing & Ethical Fashion.

 

Hainele confectionate din tesaturi inteligente si eco-friendly sunt articole vestimentare tradiționale care au fost îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei moderne. Datorită caracteristicilor speciale cu care sunt înzestrate, aceste haine îi permit copilului tău să se joace în ploaie torențială sau în zăpadă, fără să se ude, sunt mai ușoare și mai eficiente decât oricare alte produse vestimentare, concepute pentru a-i proteja pe cei mici de frig, existente pe piată. Modelele sunt deosebit de frumoase  iar culorile puternice și imprimeurile vesele sunt îmbinate pentru a conferi vizibilitate perfectă copilului tău, în lunile întunecoase. În plus, datorită tratamentului la care sunt supuse țesăturile, multe dintre aceste haine aproape că nu necesită spălare, putand fi doar șterse și purtate din nou.

 

De la costume de baie cu factor de protecție împotriva radiațiilor solare nocive, la geci făcute din materiale reciclate, impermeabile și anti-vânt, care cântaresc doar câteva sute de grame, poți găsi aici cele mai noi, mai eficiente și mai frumoase obiecte vestimentare și accesorii din țesături inteligente și eco friendly. Doar colectii Fashion!

 

Dacă îți pasă de bunastarea copilului tău și de bunăstarea planetei pe care locuiești, daca ești împotriva exploatării abuzive a pamântului, a oamenilor și a animalelor de dragul modei, atunci ai ajuns în locul cel mai potrivit pentru a achiziționa rapid și convenabil articole și accesorii vestimentare concepute cu gândul la bunăstarea copiilor și la bunăstarea planetei pe care le-o lăsăm moștenire.