Per Page:
Sortează după:
  -18%
  variable product image

  Salopeta Elf DG

  399.9lei329.9 lei
  • Salopeta Elf DG
  -15%
  variable product image

  Salopeta Allie Ears DG

  399.9lei339.9 lei
  • Salopeta Allie Ears DG
  -15%
  variable product image

  Cagulă Bunny Heather

  219.9lei186.9 lei
  • Cagulă Bunny Heather
  -15%
  variable product image

  Cagula Bunny Limited

  219.9lei186.9 lei
  • Cagula Bunny Limited
  -15%
  variable product image

  Cagula Bear

  219.9lei186.9 lei
  • Cagula Bear
  variable product image

  Salopeta Allie Ears Camel

  399.9 lei
  • Salopeta Allie Ears Camel
  -25%
  variable product image

  Pantaloni Leggie Bambi

  199.9lei149.9 lei
  • Pantaloni Leggie Bambi
  -25%
  variable product image

  Pantaloni Leggie

  199.9lei149.9 lei
  • Pantaloni Leggie
  -40%
  variable product image

  Pulover Plainy

  499.9lei299.9 lei
  • Pulover Plainy
  -14%
  variable product image

  Rochie New York

  336.9lei289.9 lei
  • Rochie New York
  variable product image

  Geaca Poohy

  539.9 lei
  • Geaca Poohy
  -17%
  variable product image

  Bentita Stylish

  168.9lei139.9 lei
  • Bentita Stylish
  -17%
  variable product image

  Botosei Poohf

  168.9lei139.9 lei
  • Botosei Poohf
  variable product image

  Jacheta Jackie Ears

  299.9 lei
  • Jacheta Jackie Ears

HUTTEliHUT este un concept Danez de lux care crează, produce și comercializează haine, pălării, căciuli, șepci, bonete și accesorii de lână pentru copiii de toate vârstele.

In spatele numelui amuzant se ascunde un Univers de palarii, haine si accesorii pentru cei mici care a impresionat si a fascinat familiile cu copii din emisfera Nordica inca de la prima colectie, formata din doar zece palarii, care a fost lansata pe piata in 2003. Succesul rasunator inregistrat de primele palarii a dus la consolidarea unui brand foarte iubit de copii si parinti care in prezent este produs in Danemarca, Polonia si Anzii Bolivieni.

Articolele si accesoriile vestimentare HUTTEliHUT au devenit deosebit de populare în toată lumea atât datorită designului fantezist și materialelor de calitate superioară cât și datorită funcționalității și potrivirii lor perfecte.

Acesoriile pentru cap Huttelihut ies în evidență in mulțime, iar designul lor este bineînțeles inspirat de catre principalii beneficiari ai acestor palarii- și anume copiii. Detaliile dragalase, precum pompoanele, florile și urechile aplicate conferă pălăriilor, caciulilor, sepcilor si bonetelor un aspect dulce și ingenuu care reflectă lumea minunată și plina de imaginatie a celor mici. Palariile se asorteaza perfect cu manusile si sosetele din lana fina de alpaca.

Accesoriile din colecțiile HUTTEliHUT sunt confecționate din țesături de cea mai înaltă calitate, oferta incluzând trei linii principale:

Pălării din lână cu garnitură din velur de bumbac: balaclavas-urile sunt confecționate din lână cu căptușeală de bumbac, astfel încât sunt atât călduroase și respirabile cât și hidrofuge, respingând apă. Sunt proiectate pentru a se potrivi strâns dar și foarte confortabil în jurul capului.

Lână daneză: Bonetele și eșarfele sunt confecționate din lână de miel și lână merino produse în Danemarca. Semnul distinctiv al acestor stiluri este designul minimalist și funcționalitatea deosebită a produselor.

Lână de alpaca: Pălăriile, eșarfele, puloverele și poncho-urile Huttelihut sunt tricotate manual din cea mai bună lână de alpaca de către femeile din munții Boliviei. Alpaca este un animal înrudit cu lama care trăiește în munții Anzi alături de populația nativă din zona. Băștinașii din Anzi tund și prelucrează lână animalelor. Colaborarea dintre HUTTEliHUT și populația băștinașă care livrează produsele din lână de alpaca se bazează pe comerț echitabil.

 

HUTTEliHUT se comercializează în principal în Danemarca, Norvegia, Germania, Finlanda și Rusia.

La Babysharksclub.com distribuitor unic în România al brandului, poti gasi o selectie vasta de haine si accesorii fashion de lux de la Huttelihut. Singurele probleme pe care le-ai putea intampina cu aceste produse ar fi ca stocurile noastre se epuizeaza aproape imediat si ca va trebui sa ii convingi pe micutii tai sa isi dea jos caciulitele lor preferate de pe cap macar in timpul somnului.