Per Page:
Sortează după:
  variable product image

  Palarie de soare Safari Rosa UV

  135.9 lei
  • Palarie de soare Safari Rosa UV
  variable product image

  Palarie de soare Yvonne LibertyFR

  169.9 lei
  • Palarie de soare Yvonne LibertyFR
  variable product image

  Palarie de soare Yvonne Navy UV40

  169.9 lei
  • Palarie de soare Yvonne Navy UV40
  variable product image

  Palarie de soare Yvonne LibertyMM

  169.9 lei
  • Palarie de soare Yvonne LibertyMM
  variable product image

  Palarie de soare Liberty Camel

  169.9 lei
  • Palarie de soare Liberty Camel
  variable product image

  Palarie de soare Safari Camel UV

  135.9 lei
  • Palarie de soare Safari Camel UV
  variable product image

  Palarie de soare Liberty MorrisMay

  169.9 lei
  • Palarie de soare Liberty MorrisMay
  variable product image

  Palarie de soare Navy In UV

  135.9 lei
  • Palarie de soare Navy In UV
  variable product image

  Palarie de soare Khaki In UV

  135.9 lei
  • Palarie de soare Khaki In UV
  variable product image

  Palarie de soare Liberty Felda Camel

  169.9 lei
  • Palarie de soare Liberty Felda Camel
  variable product image

  Palarie de soare Liberty Mustard

  169.9 lei
  • Palarie de soare Liberty Mustard
  variable product image

  Pantaloni scurti din in

  168.9 lei
  • Pantaloni scurti din in
  variable product image

  Salopeta Sweet

  199.9 lei
  • Salopeta Sweet
  variable product image

  Pantaloni scurti Baggy

  109.9 lei
  • Pantaloni scurti Baggy
  variable product image

  Bluza Easy din muselina

  168.9 lei
  • Bluza Easy din muselina
  variable product image

  Pantaloni Jog

  219.9 lei
  • Pantaloni Jog

HUTTEliHUT este un concept Danez de lux care crează, produce și comercializează haine, pălării, căciuli, șepci, bonete și accesorii de lână pentru copiii de toate vârstele.

In spatele numelui amuzant se ascunde un Univers de palarii, haine si accesorii pentru cei mici care a impresionat si a fascinat familiile cu copii din emisfera Nordica inca de la prima colectie, formata din doar zece palarii, care a fost lansata pe piata in 2003. Succesul rasunator inregistrat de primele palarii a dus la consolidarea unui brand foarte iubit de copii si parinti care in prezent este produs in Danemarca, Polonia si Anzii Bolivieni.

Articolele si accesoriile vestimentare HUTTEliHUT au devenit deosebit de populare în toată lumea atât datorită designului fantezist și materialelor de calitate superioară cât și datorită funcționalității și potrivirii lor perfecte.

Acesoriile pentru cap Huttelihut ies în evidență in mulțime, iar designul lor este bineînțeles inspirat de catre principalii beneficiari ai acestor palarii- și anume copiii. Detaliile dragalase, precum pompoanele, florile și urechile aplicate conferă pălăriilor, caciulilor, sepcilor si bonetelor un aspect dulce și ingenuu care reflectă lumea minunată și plina de imaginatie a celor mici. Palariile se asorteaza perfect cu manusile si sosetele din lana fina de alpaca.

Accesoriile din colecțiile HUTTEliHUT sunt confecționate din țesături de cea mai înaltă calitate, oferta incluzând trei linii principale:

Pălării din lână cu garnitură din velur de bumbac: balaclavas-urile sunt confecționate din lână cu căptușeală de bumbac, astfel încât sunt atât călduroase și respirabile cât și hidrofuge, respingând apă. Sunt proiectate pentru a se potrivi strâns dar și foarte confortabil în jurul capului.

Lână daneză: Bonetele și eșarfele sunt confecționate din lână de miel și lână merino produse în Danemarca. Semnul distinctiv al acestor stiluri este designul minimalist și funcționalitatea deosebită a produselor.

Lână de alpaca: Pălăriile, eșarfele, puloverele și poncho-urile Huttelihut sunt tricotate manual din cea mai bună lână de alpaca de către femeile din munții Boliviei. Alpaca este un animal înrudit cu lama care trăiește în munții Anzi alături de populația nativă din zona. Băștinașii din Anzi tund și prelucrează lână animalelor. Colaborarea dintre HUTTEliHUT și populația băștinașă care livrează produsele din lână de alpaca se bazează pe comerț echitabil.

 

HUTTEliHUT se comercializează în principal în Danemarca, Norvegia, Germania, Finlanda și Rusia.

La Babysharksclub.com distribuitor unic în România al brandului, poti gasi o selectie vasta de haine si accesorii fashion de lux de la Huttelihut. Singurele probleme pe care le-ai putea intampina cu aceste produse ar fi ca stocurile noastre se epuizeaza aproape imediat si ca va trebui sa ii convingi pe micutii tai sa isi dea jos caciulitele lor preferate de pe cap macar in timpul somnului.