Per Page:
Sortează după:
  -20%
  variable product image

  Salopeta Winter Stripes

  499.9lei399.9 lei
  • Salopeta Winter Stripes
  -20%
  variable product image

  Salopeta Snow Joy

  439.9lei349.9 lei
  • Salopeta Snow Joy
  variable product image

  Set de sosete

  59.9 lei
  • Set de sosete
  variable product image

  Set șosete scurte B/W

  42.9 lei
  • Set șosete scurte B/W

MINYMO

Minymo este un brand popular danez care ofera îmbrăcăminte durabilă , funcțională și colorata pentru copii.

Materialele folosite de Minymo sunt concepute să dureze și să reziste la multe spălari.

Varietate de produse

Hainele de ploaie au o croială confortabilă pentru ca cei mici sa beneficieze de agilitate deplina atunci când merg sau se joacă afară. Pantalonii de ploaie sunt ușori și impermeabili. În mod opțional, există pantaloni speciali cu bretele reglabile sau cu talie elastică. Acești pantalonii pentru noroi pot fi trași rapid peste haine și protejează împotriva noroiului, a ploii și a murdăriei.

Jachetele de ploaie de Minymo sunt ușoare, rezistente la apă și economisesc spațiu, putand fi stocate în spații foarte mici datorită materialelor din care sunt produse. Pantaloni de ploaie asortați cu jachetele sunt disponibili în mai multe culori și modele încantatoare. Nuanțele folosite garantează o vizibilitate excelentă în condiții de lumină scăzută.

Pentru copiii mai mari, care insistă să poarte doar haine de ploaie cool, există modele disponibile pe negru și gri antracit, în care este integrată o bandă reflectorizantă foarte vizibilă, astfel încât șoferii să poata vedea copilul în întuneric.

Jachetele softshell pentru copii, produse de Minymo, sunt jachete ideale pentru activitățile în aer liber, pe vreme schimbătoare. O jachetă softshell este în același timp și geacă de ploaie și sacou din lână și îmbrăcăminte care protejează de vânt. Iarna, când devine foarte frig, jacheta softshell poate fi purtată pe sub geaca de iarna.

Pantalonii de schi, mănușile și costumele pentru zăpadă Minymo, asigură căldura ideala pentru corp chiar și la temperaturi foarte scăzute.

Pijamalele Minymo sunt din tricot de bumbac testat negativ pentru poluanți. Pentru sezonul rece, există lenjerie funcțională care îi permite pielii să respire, confecționată din  microfibră de înaltă calitate.

Stilurile vestimentare pot fi combinate în diverse maniere cu ajutorul hainelor de calitate concepute pentru copii fericiți și activi.