Cele mai bune haine pentru copii și bebeluși

Cele mai bune haine din lume pentru copii și bebeluși sunt cele confortabile, iar în această perioadă plină de provocări, confortul este, mai mult ca niciodată, un factor esențial al stării generale de bine.

Atunci când vine vorba de confort sporit nu există nicio altă fibră textilă care să se poată compara cu țesătura de bambus. Caracteristicile ei nu se regăsesc nici în cea mai premium clasă de țesături din bumbac. Hainele de bambus pentru copii și bebeluși nu sunt doar confortabile, cochete și accesibile. Ele sunt mai bune pentru pielea copiilor tăi și pentru starea lor generală de sănătate decât articolele vestimentare obișnuite. Deși sunt foarte rezistente și durabile hainele din țesătură de bambus sunt foarte moi și plăcute la atingere. Acestea sunt asemănătoare cu mătasea și cașmirul și protejează de razele UV.

Spre deosebire de celelalte țesături anti-microbiene, care necesită  tratament chimic cu substanțe nocive, îmbrăcămintea organică din fibră de bambus este în mod natural anti-microbiană. Cum este posibil acest lucru ? Ei bine bambusul conține un bio-agent natural denumit „bambus kun”. Acesta  împiedică bacteriile să se dezvolte  pe suprafața lui.

Hainele confecționate din țesătură de bambus au un grad de respirabilitate foarte ridicat, nu rețin mirosul neplăcut al corpului și conferă senzația de prospețime vreme îndelungată. De asemenea sunt termoreglante, asta însemnând că sunt potrivite indiferent de vreme pentru că sunt cu până la trei grade mai călduroase iarnă și mai răcoroase în anotimpul cald.

Îți prezentăm mai jos câteva sugestii de articole vestimentare din țesătură de bambus de cea mai bună calitate care vor transformă statul în casă într-o plăcere.

            Body cu mânecă scurtă – Palm Lantana Green – pentru bebeluși

Body-ul, produs de brandul danez Celavi, este incredibil de  moale și ușor, confecționat din cea mai bună vâscoză și imprimat cu palmieri. Este foarte ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat datorită capselor  cu care este prevăzut la umeri și între picioare. Pentru a le asigura celor mici confortul deplin, body-ul este răcoros, respirabil și foarte blând cu pielea sensibilă a bebelușilor.

            Pantaloni – Mineral Elm Stripes – pentru bebeluși

Pantalonii stil harem  sunt moi și ușori, confecționați din vâscoză  de cea mai bună calitate și imprimați cu un model minimalist cu dungi. Datorită elasticului din talie sunt foarte ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat. Pot fi purtați vreme îndelungată, fiind confortabili, respirabili și termoreglatori.

 

            Tricou – Turtles Baby Blue – pentru bebeluși

Răcoros și lejer, confecționat din  vâscoză de  calitate superioară, acest tricou se pretează purtării îndelungate. Broaștele țestoase imprimate îi vor înveseli pe cei mici iar capsele cu care se încheie tricoul le  vor ajută pe mămici să își îmbrace și să își dezbrace mai ușor copiii. Datorită proprietăților speciale ale vascozei, tricoul este rezistent, elastic, își păstrează formă vreme îndelungată, nu se șifonează, este moale și asigură un confort deosebit la purtare.

 

            Tricou – Misty Rose – pentru copii

Tricoul răcoros din vâscoză de bambus, este foarte comod, moale și are cusături fine. Poate fi purtat atât afară la joacă, cât și în casă sau în timpul somnului datorită proprietăților sale termoreglante.

 

 

            Set de Boxeri/Chiloți – Dark Navy – pentru copii

Boxerii sunt foarte moi, nu conțin chimicale nocive, reglează temperatura corpului, sunt  respirabili și antibacterieni.Sunt recomandați în special copiilor cu piele hipersensibilă datorită proprietăților antialergice și antimicrobiene. Setul conține două bucăți.

 

Similar Posts