Cele mai bune haine pentru copii si bebelusi

Cele mai bune haine pentru copii si bebelusi

  • May 14

Cele mai bune haine din lume pentru copii si bebelusi sunt cele confortabile, iar in aceasta perioada plina de provocari, confortul este, mai mult ca niciodata, un factor esential al starii generale de bine.

Atunci cand vine vorba de confort sporit nu exista nicio alta fibra textila care sa se poata compara cu tesatura de bambus. Caracteristicile ei nu se regasesc nici in cea mai premium clasa de tesaturi din bumbac. Hainele de bambus pentru copii si bebelusi nu sunt doar confortabile, cochete si accesibile. Ele sunt mai bune pentru pielea copiilor tai si pentru starea lor generala de sanatate decat articolele vestimentare obisnuite. Desi sunt foarte rezistente si durabile hainele din tesatura de bambus sunt foarte moi si placute la atingere. Acestea sunt asemanatoare cu matasea si casmirul si protejeaza de razele UV.

Spre deosebire de celelalte tesaturi anti-microbiene, care necesita tratament chimic cu substante nocive, imbracamintea organica din fibra de bambus este in mod natural anti-microbiana. Cum este posibil acest lucru ? Ei bine bambusul contine un bio-agent natural denumit “bambus kun”. Acesta impiedica bacteriile sa se dezvolte pe suprafata lui.

Hainele confectionate din tesatura de bambus au un grad de respirabilitate foarte ridicat, nu retin mirosul neplacut al corpului si confera senzatia de prospetime vreme indelungata. De asemenea sunt termoreglante, asta insemnand ca sunt potrivite indiferent de vreme pentru ca sunt cu pana la trei grade mai calduroase iarna si mai racoroase in anotimpul cald.

Iti prezentam mai jos cateva sugestii de articole vestimentare din tesatura de bambus de cea mai buna calitate care vor transforma statul in casa intr-o placere.

Body cu maneca scurta – Palm Lantana Green – pentru bebelusi
Body-ul, produs de brandul danez Celavi, este incredibil de moale si usor, confectionat din cea mai buna vascoza si imprimat cu palmieri. Este foarte usor de imbracat si de dezbracat datorita capselor cu care este prevazut la umeri si intre picioare. Pentru a le asigura celor mici confortul deplin, body-ul este racoros, respirabil si foarte bland cu pielea sensibila a bebelusilor.


Pantaloni – Mineral Elm Stripes – pentru bebelusi
Pantalonii stil harem sunt moi si usori, confectionati din vascoza de cea mai buna calitate si imprimati cu un model minimalist cu dungi. Datorita elasticului din talie sunt foarte usor de imbracat si de dezbracat. Pot fi purtati vreme indelungata, fiind confortabili, respirabili si termoreglatori.

Tricou – Turtles Baby Blue – pentru bebelusi
Racoros si lejer, confectionat din vascoza de calitate superioara, acest tricou se preteaza purtarii indelungate. Broastele testoase imprimate ii vor inveseli pe cei mici iar capsele cu care se incheie tricoul le vor ajuta pe mamici sa isi imbrace si sa isi dezbrace mai usor copiii. Datorita proprietatilor speciale ale vascozei, tricoul este rezistent, elastic, isi pastreaza forma vreme indelungata, nu se sifoneaza, este moale si asigura un confort deosebit la purtare.


Tricou – Misty Rose – pentru copii
Tricoul racoros din vascoza de bambus, este foarte comod, moale si are cusaturi fine. Poate fi purtat atat afara la joaca, cat si in casa sau in timpul somnului datorita proprietatilor sale termoreglante.

Set de Boxeri/Chiloti – Dark Navy – pentru copii
Boxerii sunt foarte moi, nu contin chimicale nocive, regleaza temperatura corpului, sunt respirabili si antibacterieni.Sunt recomandati in special copiilor cu piele hipersensibila datorita proprietatilor antialergice si antimicrobiene. Setul contine doua bucati.

RELATED ARTICLES