Factor de protectie Anti UV si costume de baie

Factor de protectie Anti UV si costume de baie

  • May 13

Imbracamintea cu factor de protectie anti UV, fie ea costume de baie sau bluze, este conceputa special pentru a proteja pielea de radiatiile ultraviolete nocive.

Soarele poate fi foarte periculos


Imbracamintea cu factor de protectie solara este conceputa special pentru a proteja pielea de radiatiile ultraviolete nocive(UV).

Radiatiile UV nocive pot provoca probleme grave de sanatate cum ar fi cancerul de piele. Cum stratul de ozon care ne protejeaza de radiatiile ultraviolete se subtiaza incontinuu, in ultimii ani , riscul melanomei, o forma agresiva a cancerului de piele, creste.

Pielea copiilor este mai sensibila


Pielea copiilor, subtire si fragila, este mult mai sensibila decat cea a adultilor. In special, pielea bebelusilor pana la varsta de sase luni, pentru ca ei nu isi pot regla singuri temperatura corporala. In urma expunerii la soare, nu doar pielea sensibila a copiilor este susceptibila deteriorarii UV, ceea ce cauzeaza arsuri solare, ci exista si riscul de supraincalzire, ceea ce poate conduce la stres termic si insolatie.

Societatea Americana de Prevenirea Cancerului a efectuat numeroase sondaje care atesta ca persoanele care au fost expuse in mod frecvent la arsuri solare in copilarie se confrunta cu un risc crescut de a contracta melanomul si alte forme de cancer de piele mai tarziu in viata. Prin urmare, protectia pielii impotriva soarelui in timpul copilariei este extrem de importanta. Cu ajutorul hainelor cu factor de protectie anti UV parintii se pot asigura ca vor reduce sansele ca micutii lor sa dezvolte forme de cancer de piele mai tarziu in viata.

Articolele vestimentare cu factor de protectie Anti UV
Imbracamintea cu protectie solara cu UPF ridicat ofera o protectie eficienta impotriva radiatiilor periculoase. Articolele vestimentare cu factor de protectie UV purtate corespunzator pot fi cea mai buna modalitate de a–ti proteja copiii de radiatiile solare nocive.

Cum stii care articole vestimentare sunt mai eficiente?


Achizitioneaza hainele de vara ale copiilor in functie de ratingul UPF!

Rating UPF Protectia oferita Transmisia radiatiilor UV (%)
15-24 Buna 6.7-4.2
25-39 Foarte buna 4.1-2.6
39-50+ Excelenta <2.5



Costume de baie cu factor de protectie UV


Studiile confirma ca atunci cand vine vorba de protejarea pielii copiilor, costumele de baie cu Factor de protectie Anti UV sunt unul dintre cei mai de nadejde aliati in lupta cu radiatiile solare nocive.

Pe Babysharksclub.com poti gasi o gama variata de costume de baie de lux, pentru fete si baieti, cu un design incantator si factor de protectie Anti UV mare.

Pentru a va bucura in siguranta de Soare, intra aici

RELATED ARTICLES